Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julen är glädjens högtid.


Ljus i vårt hus.

 

Nu har vi ljus här i vårt hus

Lågorna fladdra upp i högan sky

Gnistor i ring dansa omkring

Syns vitt omkring.

Farsan var på fyllan, stjälpte granen

Tände eld och släppte röde hanen

Flammelamm flammelammelamm

flammelamelammlfammelammlamm

 

Tur att vi hann ut just i tid

Nu ligger allt i aska fallera

Julmaten brann, klapparna brann

Tur att vi hann.

Farsan var på fyllan han blev kvar där

Inne han blev lämnad kvar där inne

Flammelamm flammelammelamm

flammelamelammlfammelammlamm

 

Morsan hann ut naken och bar

Hon hade tagit sig ett bad i kar.

Nu står hon här, huttrar och svär

Huttrar och svär.

Fan ta alla djävla fyllegubbar

Ja åt helvete med fyllegubbar

Flammelamm flammelammelamm

flammelamelammlfammelammlamm




Fri vers av Rune Thorsell
Läst 382 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-12-24 17:32



Bookmark and Share


  aol
så tragikomiskt råfestligt skrattar
2009-01-24

    Bodil Sandberg
hahahahahaha,,du får då till det så det är inte sant...

aldrig mer fick han nån nubbe
denne stackers fyllegubbe
2009-01-19

  © anakreon VIP
Hörde att det finns de som brinner för julen - uppenbarligen kan det vara precis tvärtom oxå!

HA DET SÅ GOTT, LIKA FULLT!
Carl-Erik
2008-12-25

  Miss Mod
Här brinner det på riktigt, undra på att hon fryser.
För vad hjälper det att elden lyser
När allt bara tog slut
på nån kort minut
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Rune Thorsell
Rune Thorsell