Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den torra julen

Mina läppar är spruckna
och mina ögon stängda.
Alla glas är urdruckna,
julgranskulorna upphängda.

Du är så långt bort från mig,
utan dig här är det ingen jul.
Det gör så ont, min längtan efter dig.
Saknaden gör min spegelbild ful.

Stjärnan i toppen hänger snett.
Glittret har fallit bort.
Det enda jag vill är att ha dig tätt,
tätt intill mig, annars är livet torrt.




Fri vers av teatermask
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-12-24 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

teatermask
teatermask