Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...


Det var då..


ensamheten
i sin
ensamhet

äro

en insikt
som är
svår att se.

Ensamheten
med sig själv
är en finde
för dem som ej

har förmågan
att kliva upp...




Fri vers av Heiven
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-06 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven