Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du hörde min röst

önskar att du inte fanns

att

din bitterhet

kunde förtvina någon annans

synfält.

Önskar att din existens

faller i glömska


......men.....

hur skulle människan

kunna glömma dig.

När sinnena förmildras

och hämmingar låter sig förlisas,

då du lättvindigt strömmar nerför

struparna.


Vad har man för

chans,

när ens ord
aldrig

når ut
eller upp





Fri vers av Heiven
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-19 09:44



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"önskar att du inte fanns

att

din bitterhet

kunde förtvina någon annans

synfält.

Önskar att din existens

faller i glömska"
Underbart skrivet!
2009-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Heiven
Heiven