Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Del 2/7


Tvekan 2

Natt
Ett ord kommer från din mun
Stanna?
Drar dig nära
Min hand gör sig varse din kropp
Känner

Solens väckning förtrollar
Ser hur du ler
Men en skakning for igenom oss
Den är här
Styggelsen
Du ser på mig med lidande ögon
Rädda mig

Ger dig värmen
Ger dig min kraft
Ta
Säg inte nej, ångesten går över
Ta min själ, om så behövs
Varför ska jag leva
När du inte gör det

Gråten är tillbaka
Tvekandet med
Löser upp styggelsen
Bryter ner ditt sinne
Vårda
Jag finns hos dig




Fri vers av Lelle Lind
Läst 200 gånger
Publicerad 2008-12-25 02:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lelle Lind
Lelle Lind