Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tomhet ärtor och sekel


det ligger saker under madrassen

 

 

om du vore här
om jag gick
skulle du följa då

om jag vore där
om du gick
skulle jag följa då

om vi vore när
om vi gick
skulle vi dölja då

den vilja att fångas av saknaden


om vi fick
den sorgen att dagarna flyr
och ingen nej ingen
var här eller där

 

skulle vi vakna då
kyssta

 

av rosor

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-25 08:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri