Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det växer..

 

 

 

stammar ssttammar

härstammar från olika stammar

 

grenar

grenar flera grenar

massor av grenar forsar fram

 

växer vilt fort snabbt

ut åt olika håll alla håll

vildsint sökande lyckligt letande

 

stöter på emot

tar en annan väg

skrumpnar

 

stöter emot

växer in

igenom

ihop tillsammans

 

nya grenar

vill växa

tillåts växa

det är bra




Fri vers av micke marin
Läst 263 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-25 17:13



Bookmark and Share


  Blåbäret
just tillåtelse är viktig...att tillåta det växa...
2009-01-01

  Annette Andersson
Vilka härliga ord som bara strömmar fram i en lekfull rytm!
2008-12-30

  korpfjäder
Ja det är bra :) Rolig text som liksom illustrerar det den säger!
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin