Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga murar omkring mig som skydd mot sorg






I minnet

som inte känner

någon gräns

mellan

det förflutna och nuet


Jag klär mig

i nattens tårar


Evigheten kan ej

släcka elden

med dina osagda ord


och


Inga murar omkring mig

som skydd

mot sorg





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 710 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2008-12-25 17:17



Bookmark and Share


  En strimma av guld
Mycket fint skrivet och en så stark smärtsam känsla av sorgen du förmedlar.
2009-05-15

  MeAmmie VIP
Helt enkelt underbar beskrivning av sorg och dess innebörd<3! Tack det glädjer mitt poesihjärta<3 Gott Nytt Fredfullt År/Ammie
2008-12-30

    CamillaN
Insiktsfullt och smärtsamt.
En dikt som talar direkt till hjärtat.
2008-12-28

    vide
du använder talande bilder... Det är sant att det inte finns något somkan skydda oss mot sorgen... den finns där vare sig vi vill eller inte... och det känns också så sant dina ord om minnet som inte ser någon gräns mellan nuet och det som en gång var... i minnet flyter tiden ihop... vackert!
2008-12-26

  karenina VIP
nej, det finns inga murar mot sorgen, man kan bara möta den. då tror jag man har kommit så nära 'mur' man kan komma
2008-12-26

  Lejonhjärtas poesi
Sorgens ansikte skildrar du som vacker poesi.
2008-12-26

    medication
om vi inte hade vetat vad sorg är
så tror jag inte att vi hade vetat vad lycka är.

för det är när jag kommit över sorgen
som jag blir lycklig. och det hoppas jag att du också kommer bli.
2008-12-26

    Sandrew
"Jag klär mig

i nattens tårar"

Bläääää, blev helt ":(" nu. Hur bra text som helst!
2008-12-26

  -Ulla Tilemo- VIP
Nej evigheten släcker inga eldar.
Nej det finns inga murar som skydd.
Hur det är att komma igenom sorgen vet varken du eller jag, eftersom vi just nu är mitt i den.
Vackert skildrar du detta outhärdligt svåra.
Bokmärker
2008-12-25

  Losnall
Ryser, vilken berörhet.
2008-12-25

  Maria T
Vemodigt vackert
Sorg gör ont
2008-12-25

  devilsangel
Nej inga murar kan hindra sorgen att träda fram, den behöver man bearbeta...smärtan känns i dina otroligt vackra rader...
Kram!
2008-12-25

  Eva Langrath VIP
Sorgen måste man gå rakt igenom, inga murar finns som skydd. Vackert skildrar du denna sanning.

Eva
2008-12-25

  anits VIP
Vacker, vemogigt och
mycket rörande skildrat
2008-12-25

  JNI
så rörande vackert !
kan till och med torka en tår från min egen kind ..
2008-12-25

  friheten
Smärtsamt, vacker skirven
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic