Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna Läppar

 

 

 

 

 

jag har fickorna fulla
utav ingenting
och ensamheten ekar
i vinternatten
där tårarna på mina frusna läppar
fryser till is och dör

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 760 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-25 21:48



Bookmark and Share


  Hélène
snyggt och dramatiskt skrivet.. /H
2009-01-22

    huldran
Glömde säga det att dikten var skriven i fet stil gjorde intrycket ändå starkare
2008-12-25

    huldran
Du målar upp så starka bilder och man känner den hudlösa ensamheten krypa under skinnet.
Linda
2008-12-25

  friheten
Wow, så underbar skriven
2008-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP