Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en kortis som bara kom ur skallen...


När kannan skriker utav smärta - Då är théet klart

 

 

dag efter dag
ser hur ljuset mörknar
blir lera i mina händer
försöker förklara
med avtrubbade ord
smärtan bedövar minna sinnen
timmarna växer så tunga
becksvarta nätter och urholkade drömmar
dagarna är så korta
nätterna så oändligt långa
thé kannan torteras på spisen
skriker utav smärta
välkommen till livet
god jul och gott nytt år
snart är vi alla döda ändå

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 495 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-25 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP