Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Saknad kärlek, åtrå till en som återigen har bossat upp inom mig."


Hjältinna i min blick

I natt jag såg en kvinna,
jag tror hon var hjältinna.
Hennes hår fladdrade i vinden,
blommorna fick återigen liv i linden.

Någon viskade till mig,
brusningar och visslingar om dig.
Ditt ansikte blev ett avtryck bakom glaset,
om förra veckan du räddade ett barn undan sten raset.

Låt mig se ditt ansikte,
i min fantasi är du vacker.
Böljande hår,
för ditt hjältemod du inte rår.

Ta mig till din famn,
en kyss på min kind.
Lekande lätt så rätt.
Släpp aldrig taget om min arm.
Behöver dig för att hålla mig varm.

I mina ögon är du en hjältinna, en mystiskt vacker kvinna.




Fri vers av Melan
Läst 438 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-25 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Melan
Melan