Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. för om vi ger oss den på och ler stooort medan det ryker ur örona så får man reda på ...


femte (h-)julet(åhåjaja)

 

 

att med 4 tonåringar samsas om en dator är

lite

 

speciellt och unikt

fruktan värt och juldagsromantik

 

"Så va'då

som om man 

 

bryr sig, puKK O. Ta en kaffe eller nåt!




Övriga genrer av Pot Pourri
Läst 182 gånger
Publicerad 2008-12-26 04:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri