Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
på fjället viskas bland rötter om Under:


träd slutar inte växa självmant

 

 

man undrar om

man ska tänka mer

över huvud taget

eller under

 

kan

 

ju hända




Fri vers av Pot Pourri
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 04:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri