Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev lite lite inspirerad av låten I Will Still Love You av Britney Spears. Men fråga mig inte hur, för de vet jag inte.


När

När jag börjar glömma mina drömmar,
hoppas jag att du påminner mig om de.
När jag faller hoppas jag att du fångar mig.
När jag tror att våra dagar är räknade,
gör mig påmind om varför jag blev kär i dig från början.
När jag inte riktigt tror på mig själv,
tro på mig.
När ingenting känns bra,
var bara där och håll om mig.

Det är så jag vill att du ska vara.

Jag vet bara inte vem du är ännu.
Eller vart du finns.
Vet inte heller när du ska komma in i mitt liv.
Inte heller vart.
Men jag vet att du kommer.




Fri vers av Bonnie
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 20:21



Bookmark and Share


  Eva Enjebo/Drugge VIP
Hoppfull och varm
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie