Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett nytt år.......står snart för dörren....



När tolvslaget slås på nyårsnatten
titta framåt mot det som kommer
för gamla spöken ringer ut
men nya tittar säkert in

var på din vakt och vakta din tunga
låt ingen höra att du hör dom
eller låt någon höra att du hör denne
och stjäl dennes själ

det nya året kan ha gåvor med sig
att vårda ömt och älska
men gåvor kan också ges till behövande
en vän i nöd eller tröst till en ovän

låt ingen grumla din blick mot framtiden
ty den är din att skapa...eller kapa....
lova mig bara att vara rädd om nära och kära
även när det brister, hjälp till att bära

Ha ett härligt

Gott Nytt År!




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-26 22:15



Bookmark and Share


  Blåbäret
underbara rader att ta till sig inför slutet och det nya...våga leva för ändring och förändring för dig själv och din omgivning...önskar dig ett gott slut och ett gott nytt 2009
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson