Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av julen


Jul

Kliché?

Javisst

Men skøn, magisk

Førtrollande, att førvandlingen kommer

Ljusen

Vad vill vi egentligen?

Vara glada

Ha det bra

Uppleva livet

Kænna livet

Titta, kænna,smaka,ge, ta emot, førundras

Behålla nyfikenheten

Tænka, ångra sig, børja om, tro på kænslan

Svårt och lætt




Övriga genrer av Christine Sabel
Läst 225 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-26 22:27



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
Ja... vi kanske behöver den sinnliga magiska julen..., eller nån slags högtid i den mörkaste tiden. Synd bara att den är så genomkommersialiserad.
Fint skrivet, dejligt!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel