Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det talas om


Det talas om
Det är så synd om
De sjuka
De cancersjuka

Vi andra
Vi som står bredvid
Vi kan behandlas
Som man vill

Som man så önskar
Och vi
Vi säger inte ifrån
Vi
Ser det som en slags
Omöjlighet
Att ställa några krav tillbaks

Vi som är nära
Får se… på nära håll
Vi kan inte planera
Kan inte leva ett liv
Utan vi hamnar nån annanstans
Nånstans
Utan liv vi med

Som levande döda
Som döda i levande omgivning
Mumifierade med hjärtat
Ännu slående




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 174 gånger
Publicerad 2012-06-23 00:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO