Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idioter



Imorse
När jag kom ut
Så hade en idiot sprungit på min bil
Varför jag vet att de var en idiot

Jo det krävs en sån
För att springa på bilar
Nästa gång
Hoppas jag att han ramlar genom rutan
Skär sej så han måste söka sjukhus vård
Bättre förtjänar inte såna
Som bara förstör för andra…

Det är alldeles för mycke
”tyckasyndompolitik”
i vårt land…




Fri vers av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-05 18:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO