Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som en sanning 1

Från början nu
Starten som böjde mig
Begynnelsen, kanske var det
Uppfostran?

Knappast,
Vännerna togs förgivet
Lydande för kamrater
Tog livet

Förorten rev dem
Samhället slet dem
Staten tog dem
Där försvann dem

På fatet låg endast,
En själ i fördärvet
Spelet var slut
Felet låg i frestelsen

Den var guds förbannelse




Fri vers av Bellé
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-27 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé