Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som en sanning 2

Det finns ett spel
Du slår tärningen
Du tar ett steg
Du kan hamna fel
Du får fel vänner
Du väljer fel korsning
Du hamnar i underläge
Du tillfångatas
Du avslutar det
Du dras in mot din vilja
Du förlorar
Du kallas nu för fånge

Game over… fängelse




Fri vers av Bellé
Läst 316 gånger
Publicerad 2008-12-27 01:17



Bookmark and Share


  Nasrin
Genom misstag lär man och utveckla vidare.
Mycket kloka ord! Fin skeivet!
2009-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé