Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snuskfarfar


Kan ingen tala om för Heffner
Att det är, ja vad fasen är det

Är inte tjejerna lägre än horor
Som söker sig till hans rynkiga bringa
För att lite kändiskap finna
Och att med hans hjälp, få visa klittan
Kanske får han hjälpa, att hitta`n

Att äcklet är gammal nog att va farfarsfar
Till de unga tjejer, han numer, har
Kalla ni det avundsjuka
Men han borde ha, en gammal ruka
Passande i rynkor och pyjamas
Som värmer honom, när de kramas…




Fri vers av LassO
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-31 09:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO