Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konkursförvaltare och deras män "alla lika oförvitliga" som fan själv...


Asätarna


Korpen kraxar olycksbådande
Skatan skrattar sitt råa skratt
Liksom gamarna så äter de as
Men det är deras natur…
De har inget val

De ”mänskliga asäterna”
Har valt vad de gör
De som lever på andras olycka
De som är värre än gamar
De finns andra uppgifter men de tar just denna
De skyller på att:
”Ett skitjobb men nån måste görat”

Säker på att många nazister sa det en gång
Liksom de som vaktade fångar i Sibirien
Liksom gamarna i alla tider
Försvarat sej…..




Fri vers av LassO
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-01-01 15:09



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ve vere just obeying orders"
2009-01-01
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO