Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättssäkerhet, ”a`la Sovjetunionen”

Rättssäkerhet, ”a`la Sovjetunionen”

”Erkänner ni så tar vi hand om er familj
om inte, så får de klara sej själva”

”ni har sagt att partiet har fel, oavsett om det är så
eller inte, så har ni begått ett brott, antisovjetism”

”vi ger er ett humant straff, ni får 30 års fri bostad
i Sibirien, allt för att ni påstått att kapitalismen har sina fördelar
du ser inget kapitalistland skulle ge er de förmånerna”




Fri vers av LassO
Läst 205 gånger
Publicerad 2008-12-28 02:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO