Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Angående den "något bristande" ekonomin som studenter uppenbarligen har.


Sjung om studenternas


Sjung om studenternas torftiga dag
Låtom oss sörja med otvättat håår
När de ska lära om livet och lag
Leva på svältgräns i flera åår

Sjung om de som köper böcker som få
Letandes efter allt som billigt äär
Sjunga om nudlar och löken så rå
Medans man livet väntar på där
I den gruvliga dagarnas frans
Fast man kommer ju knappast, nån stans…
Iååååår Ivåååååårrrrrrrr




Fri vers av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-28 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO