Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Såg ni inte


Såg ni inte, vad som hände
Sa hon till dem
De borde ju sett, en massa
Vi såg det, men vi trodde
Du ville ha det så…
Svara dom

HA DET SÅ???
Brutna armar, käken avslagen
Fullt med ärr på kroppen
Släckta cigaretter mot huden
Och en massa annat
Troddde ni, jag ville ha det så?

De slog ner blicken

Och nudå, vill ni umgås med honom fortfarande
Nu, när ni vet, vilken djävul han är?




Fri vers av LassO
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-01-04 01:36



Bookmark and Share


  Fokus
Blir lika upprörd varje gång jag ser en sådan här text. Inte på skribenten utan för den attityden som är sjukligt vanlig i samhället. Och tyvärr kommer umgänget sannolikt att vända henne ryggen och låta udda vara jämt beträffande honom.
2009-01-04

  Bibbi VIP
Exakt så tänkte jag i mitt misshandelsäktenskap.
"Såg ni inte?"
Applåd och bokmärke.
2009-01-04

  anita VIP
Mycke bra skriven. applåder i mängder.
2009-01-04
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO