Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Clanton


Lewinsky sög av Clinton
Så är klart
Han njöt säkert
Även om han fick njutånger
Men vad väntade hon sej

Vad trodde hon sej få
Man ser ett fult smile på en mun
Som haft presidentens mun i sej
Hon sparade klänningen med fläckar
För vad, kärlek?

Hon är nu känd, enbart för detta
Ett slags president luder, inget annat
Kärlek, nä knappast, då hade hon knipit käft
Ja efteråt i alla fall

De enda hon vann, förutom sin bestseller
Är ett rykte, ett luderrykte
På alla nivåer ”hon sög av honom”
Sen ”hon svek honom”

Allt för att få sin nuna i kändisrutan
Så från att ha varit ett ungt luder
Så är hon nu, medelålders, avdankat
Och rätt föraktat, om än kanske rikt, dito…




Fri vers av LassO
Läst 179 gånger
Publicerad 2009-01-04 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO