Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hörru statsministern


Hörru statsministern
Kan de va rätt
Att man FÅR ta ut
1000 tals %
I ränta
% betyder väl nåt
100 del eller så
Här talas om 2 334%!

Det om något är väl ocker
Det om något, är kriminellt!




Fri vers av LassO
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-29 03:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO