Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spelar ingen roll

Ålder okänd
fast hjärtat känner
ansiktet visar
och benen tynger

Ålder okänd
när fötterna är lätta
när energin sprudlar

När pappret säger ett
när leendet blir mystiskt
när något ungt vaknar
i något äldre

Vad spelar då ålder för roll
när din känsla
är det enda rätta




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-27 19:06



Bookmark and Share


  * Ammi *
åldern har oftast ingen betydelse alls, vi är alldeles för ålderfixerad i vårt land ...
2008-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen