Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankevirvlar

Våldsam min tanke
emot mina vanor
slår bakut
mot trumhinnor
i det fångelse som finns

Bryta loss
och öppna såren
mot ny skada
eller läkning
i hemligheten
bakom dig

Suckar
skakar
undrar
i mina bojor
vad ska jag tro

Luften vibrerar
i fullständig stark
enorm energi
som jag vill du ska se
eller om jag vågar visa
tänka högt

Shit
vem är jag




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 214 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-27 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen