Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.. tid som ses på annat sätt




blinkade

 

 

 

mitt liv är inte
längre skönjbart

klarhet följs av klarhet
men bilder ges inte

som förutfattade meningar
och färdiga svar

utan till tro och drömmar
levande världar

mitt liv är inte längre lekbart
och mitt allvar skrämmer

sökande utan mål
säkrad riktning

i sandlådeläge
ett minne av grus

aldrig mer i ögat

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 154 gånger
Publicerad 2010-03-09 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri