Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
N O G - hell jag kan sälja eldkastare per käft snart, för 1kr pantsatt verklighet. ge mig bara en timma för gitarren och jag bränner järnet ur väggen på moralborgens etikbryggas stopphake *fräser resten av året*


skrumpna rosetter och dreglande getter

 

 

jag är inte raggningsbar sa jag

 

saker ska få ha sin tid som

julen sin

 

men den trodde mig inte den

som blev mest arg

 

på mitt otacksamma sätt

 

som köpte rosor för miljoner

för att övertyga

 

sin oskulds berättigande

att kräva kärlek

 

när räcker ordet

när räcker gräns dragen

 

utan att medvetet slå in spik i redan

stängt hjärtlock

 

jäkla egobock

halm är brännbart

 

i gävle

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 211 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 00:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri