Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Medelfållan

Det för dagen korrekta
Det rätta
De man ska säga
”fingret i luften” gäller
i de demokratiska kretsarna

Kanske för att, det betraktas bland media
Som om man är ”opartisk” om man
Håller sej där, ställer de rätta frågorna
Men hur kan man tro, att de ”menlösa inställningar”
Som mitten har, är det sanna och
Det man ska verifiera allt ifrån

Men ve den som sticker ut
Och säger nåt om en grupp
Då kommer dessa medelmedialer
Och jagar den eller dom med allt
De medelmediala kan uppbåda

Man förlöjligar, försöker ringa in
Går i drev, jagar och tar kommentarer
Av varann…. Allt, för att driva in alla
I samma fålla
”den medelmediokra” av media hållna
mitten mesfållan….




Fri vers av LassO
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-01-03 14:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Väl formulerat.
Och allt deras tjat om tolerans och ödmjukhet skorrar väldigt falskt.
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO