Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. och här kommer det en till - du är söt när du smygpelar ballader och sjunger darrig röst med mig på balkongen - till K


trampa ditt ord ner i jord

 

 

den som kommer åt mig
med lögner
ser mig försvunnen

ej hemma

innan
den ser sin egen
sannings frånvaros
dilemma

du sa ju

jag sa ju
jag väntar

tills munnen med stegen
kan stämma

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri