Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
orsaker sade sig redan så nu går det bättre och


nej jag var aldrig

 

där där du trodde

för

 

när det uppenbara

speglas och gjort

är gjort men sagt

för sent

 

är man glad för

att en sak stämde

av alla de tre

 

när man bekräftas

driva sin omgivning

på flykten åter

 

och åter igen

 

behöver man

inte fly själv när

gjort är gjort

av kärlek men

 

sagt är sagt för

att man flyr

hellre än fäktar

 

en redan trasig

själ av ord frätta

med hämnd från

andras begär

 

bara än mer

än nånsin förr

utan svar på

att inga svar finns

 

för frågor utan

innebörd

utan vördnad

för nytt

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-28 10:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri