Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Basturök


Rödmålad står
den lilla stugan
vid strandkanten.

Ur dess skorsten
blandar sig basturöken,
med solens sista
kvällsstrålar...




Fri vers av Idun 1
Läst 1558 gånger
Publicerad 2005-08-21 19:47



Bookmark and Share


  johii
jävlar jävlar jävlar vilken vacker bild
helt otroligt
speciellt för mig med finskt blod i mina ådror!
hihi
tack för den här! :D
2005-08-23

    Barbro. Norberg-Rönnlund
Denna "doftar" björk & röken ger härliga
bilder, där i solen. Tycker mycket om !
2005-08-23

  Ola Rydberg
härlig sensommardikt
2005-08-23

  oprivat
riktigt härlig dikt! usch..jag vill inte förlora sommaren igen...=(
2005-08-23

    ej medlem längre
Alright!!
Själv skulle jag bara ta bort kommatecknet på första raden och lägga till ett d i strandkanten, men det är ju småslipningar... *ler*
2005-08-21

  Nic
Oj, fick rök i ögat, av denna rykande hänförande lilla text
2005-08-21

    ej medlem längre
Målande och fridfullt, men känns som slutraderna på en dikt, vad kommer där före...? *ler*
2005-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Idun 1