Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plural

jag får en impuls att ge dig en kula i huvudet lika ofta som jag får impulsen att rycka dig i tröjärmen
och fråga om vi är framme snart
du oroar dig för saker som resten av världen ser som oväsentligt
men lita på mig:
jag har röntgensyn
dina ögon ser djupa ut för vissa, men allt jag ser
är en kolsvart grund




Övriga genrer av girlsinwhitedresses
Läst 255 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-28 16:18



Bookmark and Share


  Ari Viklund
blända med blixtljus
2011-02-04
  > Nästa text
< Föregående

girlsinwhitedresses
girlsinwhitedresses