Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags att ta tag i livet. Glömma och förlåta. Riva några stenar i den mur jag så väl byggt upp. Något som inte går på en dag.... men starten är här!


Vila i frid

Annette
Du är död
stanna där
Kom aldrig tillbaka
Jag vill aldrig se dig igen
Vilsen Annette är borta för gott

Säg hej då till henne

Idag
uppvaknande
och slog bakut
Nu är det nog!

Efter en promenad med Brittney
i öronen
som försvann när när allt gick sönder
I stället
Med fåglars kvitter
och kramar från skogen
När lugnet sänker sig
trots kyla
och tankar
som förökar sig
som amöbor

Efter hemkomst
hände något
Ett uppvaknande
som legat och grott

Tårar i massor
avsked och god bye
kastar saker
förgör tråkiga minnen
eldar
renar och rensar överallt
och kroppen värker
av frigörelsen
födelsen av något annat

En annan
Ny Annette
hon som tänker hitta vägen

tillbaka
igen





Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 247 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-12-28 19:34



Bookmark and Share


  Kathrina
bra att hon gick att dumpa, fint skrivet!
2009-07-14

  Annette Andersson
Härligt!!
Kram från Annette A
2008-12-29

    tramp
härlig framtids dikt !!

"Kramar från skogen" jajjemän !!
2008-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen