Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skönt



Jag tar en wiskey
Eller 2
Det känns så skönt i strupen

Det kanske inte hjälper så mycket
Men det är roligare att va förkyld
Känns de som




Fri vers av LassO
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-03 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO