Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
PM; Du köpte bara...


en ny garderob

åt mig, i dina drömmar

Jag skapar mina egna sömmar in real,  i hudnära nät och läder - nåt du missade i valet av... drömmar om

 

 

Kejsarinnans Nya Kläder

 

 

 

bara ord är mer

än du kan se

när du skådar

mina

 

gamla kläder

 

bara ord kräver

mer in real

som att vara i

kvinnans läger

 

jag är inte

bara ord

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-29 04:56



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Klartext minst sagt. Och jag gillar massvis.
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri