Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är allt en gåta

Passar
eller inte
maka eller omaka

Röda
varma

Kanske hungrig
eller mätt

Mjukt....
Hårt....


Hur



Jag vill ju bara veta

vill sluta undra

om din passar med min




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 191 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-29 11:00



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Underbar läsning som får mig att tänka "underbara läppar" !
2008-12-29

    Saulus
Menar du handen? ...eller... Jo en passar nog!
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen