Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FLIGHT TILL SIST

 

 

 

Jag har landat

Jag flög tyst in över taken

Öppna ögon sista biten

För att få se dig naken

 

Jag flyttar dina perspektiv

Så rädd att du ska försvinna

Men det finns bilder här

Som får hjärtat att brinna

 

Jag har aldrig slutat falla

Plockar upp dig i mediala bitar

Det är lätt att vara ensam

När man bara på sig själv litar

 

Jag tyckte du var en dröm

Valde att tolka dig i töcken

Fick med mig ett bultande rött

Men också min inre röst sprucken

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-29 18:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna