Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God morgon

Sträcker på lilltån
vänder mig om
sträcker ut armarna
och ger dig en stor kram
kisar lätt emot solen
det är en god morgon




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 845 gånger och applåderad av 1 personer
Utvald text
Publicerad 2005-08-22 07:03



Bookmark and Share


  Sara Heiling
skrivit ut och satt på min dator
att läsa varje morgon

läser och ler över att livet leker
2009-08-12

  Therés
Verkligen en god morgon...ser det hända.
Bra text. Bra beskrivet!
2005-10-26

  ia VIP
DET är en riktigt god morgon!
Underbart att få vakna på det viset.
Det gör att man ler hela dagen :)
/ia
2005-09-19

    ej medlem längre
En mysig liten morgondikt man blir glad av! Själv skulle jag kanske flytta ner "och" till följande rad så det blev:
och ger dig en stor kram
Och kanske ändra sista raden till ett mer avstampat konstaterande:
- det är en god morgon
Men det är ju petitesser och smaksaker bara. *ler*
2005-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh