Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi drömmer..

 

vi drömmer alltid
skimmerljust och svartaste
sträcker armarna emot
vad ingen
ingen
når

vi drömmer och vi längtar
livet ur oss
längtar livet in i oss
och längtar oss
ett vi
ett du
som ingen ingen når
ett ord som ska gestalta allt

vi drömmer
ingen väcker oss

man blåser bara ut ett ljus
och allt blir tyst




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-29 22:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tell me about it...

"...och går en stund på jorden", som Lundell sjöng.

"Så går en dag som dagar gör
och kommer aldrig åter.
Och någon föds och någon dör
och någon står och gråter.
En dag, ett liv, en möjlighet
är borta för all evighet.
Hur skall det bli i morgon?"

(Det var inte Lundell, och inte Gustafsson heller...)
2008-12-30

  kia k-n
Så vackert, så sorgligt, så sant.
Tack !
2008-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger