Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..och med ögondroppar och ångestmedicin - springande ut i blåst för att tvinga sig tåras - tillägnan vän som kan ringa när som helst. Alltid sa vi, va..alltid.


när är tid att förlåta, när är tid att gråta

 

 

naturligtvis

finns inget

helt klart i

 

svarens alltför strikta räta
rad av stillat förnufts logik

 

naturligtvis

finns inget

att erbjuda

 

när allt som är kvar är att mäta
det som aldrig var den sorts musik

 

när alla timmars bry sig var svar

du tog

 

för givna

 

naturligtvis

finns inget

kvar blott

 

fördrivna år av rivna

 

hjärtats lyrik

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 193 gånger
Publicerad 2008-12-30 03:45



Bookmark and Share


  Hans Christian
Japp, snygg Poesi!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri