Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är dom undermedvetna saker som jag samlar i mina minnen... men livet går vidare - det är jag helt övertygad över.. eller är jag det?


Dofter av vanilj och tranbär

 

Jag klarar mig utmärkt

mina tårar har torkats bort

av västanvinden

och de blåser nya vindar

här uppe på berget - hela tiden

 

Jag reser mig bra

mina fötter hoppar in i skon

av sig själv

så jag hinner springa till

alla möten - där mina vänner är

 

Jag saknar dig knappt

minns inte ens vem du är

fast jag har samlat på

ett helt förråd

av dofter

om oss...

 

så - de e visst bra med mig...

fast jag saknar musiken...

sjöng här idag...

spelade lite flöjt

och plingade på pianot...

det är inte de samma...

saknar Cellon

 

inget mer...

det blir bra

jag klarar mig även idag

 




Fri vers av BlåhäXa
Läst 267 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-30 08:57



Bookmark and Share


  bluesatin
Yes, det gör du. Va fint skrivet. säkert är det bra att sätta ord på tankarna, bilderna och minnena. Jag upplever att du har en fin melodi då du resonerar med dig själv. Jag tycker det låter klokt. TACK!
2008-12-31
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa