Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Även om du känner att du inte kan.... men ställ dig framför spegeln och öva och känn hur det sprider sig från ansikte till kropp och sinne. Gör det bästa av nästa år - för din egen skull.


Låt oss le tillsammans

Vad blev det av oss
i denna tid
och året som gått

Scener spelas upp
i minnet
av det hemska
och det goda
höjder och dalar

Låt oss få glömma
låt oss få minnas
det hjärtat vill spara

Gå in i det nya
med stubintråden
på vår raket
ny fart
ny energi
laddade
och
positiva



...och jag vill tro
att börjar vi det nya
med ett leende
så har vi
den allra bästa start
på det som komma skall

Om vi alla här
ler tillsammans
kan vi ännu mer...



Gott slut poetvänner
och snart Gott Nytt




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-12-30 11:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Otroligt väl diktat---ett gott nytt 2009 önskas du också
2009-01-01

  Annette Andersson
Jag blir liksom alldeles glad av att läsa dina rader. Jag känner hur jag sträcker på ryggen och får ny positiv energi och tänker "Ja, detta ska bli glädjens år!"
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen