Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kuliss


dina ord bränner på min hud
men de kommer aldrig att vakna bredvid mig
jag kommer aldrig att
vakna bredvid dig

jag kommer aldrig att sättas i första hand
och dina ord kan bränna alla dina broar
dina ord
om någon annan
gräver sig genom mitt hjärta, äter upp
de där rosa tankarna jag har om oss

jag vet att du säger att du Vill
och vore det inte för att du var så osäker
så skulle du säkert Vilja ännu mer

och även om jag älskar dig
så kan jag inte vänta varje natt

om jag vet att du ändå aldrig kommer att somna
bredvid mig




Fri vers av supersurrealist
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-30 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

supersurrealist
supersurrealist