Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
paradoxer för en skyddsmekanism; gillar inte komplimanger på mitt yttre. Tacket blir svalt artigt, men jag krymper mer än växer på det.


inom 10minuter visste du och du såg bara mer av mig

 

 

ju mer yttre jag dig ger

desto mindre inre av mig

du ser

 

ju mindre yttre du tar emot

desto mer inre av mig

jag ger

 

därför går jag när du frossar

i det som ändå ska

rasa ner

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 20:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri