Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag

Du
och
jag

Vi har ett band
ett något som är svårt
kanske att förstå
att veta
eller att beskriva
för andra

En vänskap så stark
som fylls av kärlek
förstärker sinnet
och gör hjärtat lent

Förtroende
som ingen annan fått
binds ihop
av en osylig
samhörighet

Att något så starkt
är osynligt för världen

Den borde lysa
skrika
ge utlopp
för styrkan som finns i den
så världen fick se

Du och jag
förstår utan ögon

Du och jag
förstår utan händer

Kan du förstå

att du är min hjälte




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-12-30 21:34



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Vad vackert! Den personen bör känna sig mycket stolt över att ha en vän som du!
2008-12-30

  Shamandalie
Va fint. Blir nyfiken på vem det är du talar om :P
2008-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen