Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du.

Sitter och kollar på min kontakt lista på msn.
Du är där. Online.
Jag vet att du oftast svarar om jag skriver till dig.
Längtar efter att få se ngt du skriver.
Se att du faktiskt ser att jag finns.
Men du skriver aldrig först.
Nej, de är alltid jag som måste börja.

Jag vill egentligen bara se
vad du skriver till andra.
Vad du skriver till den där tjejen
som var i Göteborg sist
du och jag pratade.
Jag är så himla nyfiken
om hon också måste börja.
Eller om de är du.
Men eftersom du väntade på henne,
fast hon satt
och drack öl någonstans i just Göteborg.
Så är det nog du som börjar.
Jag frågade varför du satt och väntade,
på att hon skulle logga in.
du sa bara att du inte visste.

Jag vet inte ens vad de är
som gör dig så spännande.
Du är ju ingenting egentligen.

Men jag blir så avundsjuk
på den där tjejen i Göteborg.
och jag vet inte ens va vi har för relation.

Visst är det konstigt ?




Fri vers av Bonnie
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-12-30 21:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bonnie
Bonnie